Klubtøj

Badminton Esbjerg´s klubdragt er fra RSL.

Klubtøjet bestilles via RSLs hjemmeside: www.rsl.dk.  Vælg “Club-in-shop” øverst i højre hjørne.

Brugernavn: badminton

Adgangskode: Esbjerg

Har du brug for at prøve tøjet, står der et stativ med forskellige størrelser T-shirts og træningsj akker lige inden for døren i Esbjerg Badmintoncenter. Der er åbent mandage – torsdage fra kl. 16 -19.

T-shirt er unisex og træningsjakken findes i børne-, dame- og herremodel.

Ved bestillingen får du oplyst en leveringsdato, og tøjet bliver leveret i Esbjerg Badmintoncenter (kontoret). Spørg din træner om hun/han har mulighed for at tage tøjet med til dig, når det er leveret eller kom selv forbi i Esbjerg Badmintoncenter og spørg den tilstedeværende træner om han/hun vil se om dit tøj er kommet.

Badminton Esbjerg Badmintonklub samarbejder med Hjerting IF om holdturnering og klubtøj under navnet Badminton Esbjerg. Derfor står der Badminton Esbjerg på klubtøjet.

Badminton Esbjerg klubtøj


Det er muligt at købe enkelt stykker tøj og der er flere pakkeløsninger med god rabat og jo mere du køber jo mere støtter du klubben. Fordi vi har nemlig bestilt 1.000 stk. hos leverandøren for netop at få vores helt specielle design.

Designet er helt unikt for spillere i Badminton Esbjerg, vi er den eneste klub i hele verden med dette design og logoer.

Forsiden af trøjen er printet på hvid stof, derfor kan man ikke mærke logoerne, de er en del af designet eller printet om du vil.

Til forskel for bagsiden eller ryggen hvor logoér er traditionelt varme overført det er også her du kan få påtrykt dit navn, så du altid kan finde dit tøj. smart ikk ! - Klik på tøjet for bestilling. 

MEDLEMSTILBUD – SE HER!!!

OK Benzin støtter Badminton Esbjerg! – brug OK Benzin!

Badminton Esbjerg | Grådybet 71, 6700 Esbjerg